Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380
Title: | Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва |
Other Titles: | Innovative engineering in certain branches of food production |
Authors: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova, Olena Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Keywords: | згущені і сухі молочні продукти zghushcheni i sukhi molochni produkty інноваційний інжиніринг innovatsiinyi inzhynirynh харчова промисловість kharchova promyslovist інноваційні технології innovatsiini tekhnolohii кондитерська промисловість kondyterska promyslovist макаронні вироби makaronni vyroby молочні консерви molochni konservy |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Півоваров О. А. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько. – Дніпро : ФОП Обдимко О.С., 2022. – 407 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380. |
Abstract: | Навчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку харчової галузі, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний досвід розвитку харчової промисловості. Дозволяє ознайомитись з сучасними досягненнями і перспективними напрямами в кондитерському та хлібобулочному виробництві, сучасними технологічними процесами переробки рослинної, молочної, м’ясної та іншої сировини, з виготовленням різноманітних видів продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія, екологія, біотехнологія, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk prysviacheno vysvitlenniu osnovnykh napriamiv ta perspektyvam rozvytku kharchovoi haluzi, rozuminniu problem u formuvanniakh pererobnoi haluzi ta vminnia zastosovuvaty zarubizhnyi dosvid rozvytku kharchovoi promyslovosti. Dozvoliaie oznaiomytys z suchasnymy dosiahnenniamy i perspektyvnymy napriamamy v kondyterskomu ta khlibobulochnomu vyrobnytstvi, suchasnymy tekhnolohichnymy protsesamy pererobky roslynnoi, molochnoi, miasnoi ta inshoi syrovyny, z vyhotovlenniam riznomanitnykh vydiv produktsii. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia, ekolohiia, biotekhnolohiia, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380 |
ISBN: | 978-617-95201-3-6 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРІНГ.pdf | 6,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.