Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorSova, Nataliia-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorМосійко, Дар'я Олексіївна-
dc.contributor.authorMosiiko, Daria-
dc.date.accessioned2023-04-14T18:57:53Z-
dc.date.available2023-04-14T18:57:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель 143798 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності / Н. А. Сова, С. Ю. Миколенко, Д. О. Мосійко ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2020 01695 ; заявл. 11.03.2020 ; опубл. 10.08.2020, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381-
dc.description.abstractСпосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності включає підготовку сировини, приготування тіста, формування, сушіння, охолодження макаронних виробів. Під час підготовки сировини борошно твердих сортів пшениці змішують з борошном амарантовим крупністю 50-150 мкм із вмістом жиру 1,5-4 %, при співвідношенні борошна амарантового і борошна пшеничного 1:1…29:1, тісто вологістю 31,5-32,5 % замішують із борошняної суміші, води і меланжу та проводять його вистоювання протягом 20-30 хв. Sposib vyrobnytstva lokshyny pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti vkliuchaie pidhotovku syrovyny, pryhotuvannia tista, formuvannia, sushinnia, okholodzhennia makaronnykh vyrobiv. Pid chas pidhotovky syrovyny boroshno tverdykh sortiv pshenytsi zmishuiut z boroshnom amarantovym krupnistiu 50-150 mkm iz vmistom zhyru 1,5-4 %, pry spivvidnoshenni boroshna amarantovoho i boroshna pshenychnoho 1:1…29:1, tisto volohistiu 31,5-32,5 % zamishuiut iz boroshnianoi sumishi, vody i melanzhu ta provodiat yoho vystoiuvannia protiahom 20-30 khv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)uk
dc.subjectпатенти ДДАЕУuk
dc.subjectpatenty DDAEUuk
dc.subjectпатент до харчової промисловостіuk
dc.subjectpatent do kharchovoi promyslovostiuk
dc.subjectмакаронне виробництвоuk
dc.subjectmakaronne vyrobnytstvouk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectmakaronni vyrobyuk
dc.subjectлокшинаuk
dc.subjectlokshynauk
dc.subjectспосіб виготовлення локшиниuk
dc.subjectsposib vyhotovlennia lokshynyuk
dc.subjectлокшина підвищеної поживної цінностіuk
dc.subjectlokshyna pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnostiuk
dc.subjectборошно твердих сортів пшениціuk
dc.subjectboroshno tverdykh sortiv pshenytsiuk
dc.subjectборошно амарантовеuk
dc.subjectboroshno amarantoveuk
dc.subjectякість макаронних виробівuk
dc.subjectyakist makaronnykh vyrobivuk
dc.titleСпосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінностіuk
dc.title.alternativeSposib vyrobnytstva lokshyny pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
143798.pdf238,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.