Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449
Title: Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський»
Other Titles: Analiz tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi»
Authors: Квачов, Юрій Юрійович
Kvachov, Yurii Yuriiovych
Keywords: технологія годівлі та утримання бройлерів
tekhnolohiia hodivli ta utrymannia broileriv
технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів
tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv
продуктивні характеристики птиці
produktyvni kharakterystyky ptytsi
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Квачов Ю. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Квачов Юрій Юрійович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449.
Abstract: Метою дипломної роботи було розглянути та аналізувати технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo rozghlianuty ta analizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Квачов Ю. Ю..pdf590,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.