Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449
Title: | Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» |
Other Titles: | Analiz tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» |
Authors: | Квачов, Юрій Юрійович Kvachov, Yurii Yuriiovych |
Keywords: | технологія годівлі та утримання бройлерів tekhnolohiia hodivli ta utrymannia broileriv технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv продуктивні характеристики птиці produktyvni kharakterystyky ptytsi |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Квачов Ю. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Квачов Юрій Юрійович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449. |
Abstract: | Метою дипломної роботи було розглянути та аналізувати технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo rozghlianuty ta analizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Квачов Ю. Ю..pdf | 590,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.