Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453
Назва: | Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області» |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii vivcharstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti» |
Автори: | Орел, Данил Вікторович Orel, Danyl Viktorovych |
Ключові слова: | переробка м’яса баранини pererobka miasa baranyny виробництво продукції вівчарства vyrobnytstvo produktsii vivcharstva показники продуктивних ознак у овець pokaznyky produktyvnykh oznak u ovets м’ясна продуктивність овець miasna produktyvnist ovets |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Орел Д. В. Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Орел Данил Вікторович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було вивчення ефективності виробництва продукції вівчарства за рахунок використання схрещування баранів-плідників породи придніпровська м’ясна на матках АМД з подальшою переробки м’яса та виготовлення продуктів харчування. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vyrobnytstva produktsii vivcharstva za rakhunok vykorystannia skhreshchuvannia baraniv-plidnykiv porody prydniprovska miasna na matkakh AMD z podalshoiu pererobky miasa ta vyhotovlennia produktiv kharchuvannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Орел Д. В..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.