Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453
Назва: Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii vivcharstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti»
Автори: Орел, Данил Вікторович
Orel, Danyl Viktorovych
Ключові слова: переробка м’яса баранини
pererobka miasa baranyny
виробництво продукції вівчарства
vyrobnytstvo produktsii vivcharstva
показники продуктивних ознак у овець
pokaznyky produktyvnykh oznak u ovets
м’ясна продуктивність овець
miasna produktyvnist ovets
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Орел Д. В. Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Орел Данил Вікторович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було вивчення ефективності виробництва продукції вівчарства за рахунок використання схрещування баранів-плідників породи придніпровська м’ясна на матках АМД з подальшою переробки м’яса та виготовлення продуктів харчування. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vyrobnytstva produktsii vivcharstva za rakhunok vykorystannia skhreshchuvannia baraniv-plidnykiv porody prydniprovska miasna na matkakh AMD z podalshoiu pererobky miasa ta vyhotovlennia produktiv kharchuvannia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орел Д. В..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.