Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505
Title: | Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii tsukrovoho pechyva zbahachenoho novymy vydamy kharchovykh volokon |
Authors: | Гончар, Марія Олегівна Honchar, Mariia |
Keywords: | цукрове печиво tsukrove pechyvo продукт produkt технологія tekhnolohiia напівфабрикат napivfabrykat полідектроза polidektroza кальцій kaltsii харчові волокна kharchovi volokna |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Гончар М.О. Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марія Олегівна Гончар ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології борошняних кондитерських виробів (цукрового печива) функціонального призначення, що містять комплекси харчових волокон та кальцію. Об’єктдослідження–процесвиробництвацукрового печива функціонального призначення, що містить комплекси харчових волокон кальцію.Предмет дослідження – встановленна закономірностей впливу нових видів харчових волокон та кальцію на показники якості цукрового печива.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv (tsukrovoho pechyva) funktsionalnoho pryznachennia, shcho mistiat kompleksy kharchovykh volokon ta kaltsiiu. Obiektdoslidzhennia–protsesvyrobnytstvatsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia, shcho mistyt kompleksy kharchovykh volokon kaltsiiu.Predmet doslidzhennia – vstanovlenna zakonomirnostei vplyvu novykh vydiv kharchovykh volokon ta kaltsiiu na pokaznyky yakosti tsukrovoho pechyva. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гончар М.О..pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.