Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Title: | Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii pisliazbyralnoho obrobitku i zberihannia nasinnia soi obroblenoi v elektrychnomu poli nadvysokoi chastoty |
Authors: | Карпук, Максим Олександрович Karpuk, Maksym |
Keywords: | соя soia кислотне число kyslotne chyslo нвч-обробка nvch-obrobka йодне число yodne chyslo схожість skhozhist проростання prorostannia олійність oliinist експеримент eksperyment ефективність efektyvnist якість yakist |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Карпук М.О. Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Максим Олександрович Карпук ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507 |
Abstract: | Метою роботи є розробка технології прискореного післязбирального дозрівання насіння сої, на основі нових технологічних прийомів, що дозволяють прискорити процеси дозрівання насіння і що сприяють збереженню якості їх білкового й ліпідного комплексу при зберіганні .Об’єкт дослідження – свіжозібране насіння, що не досягло повної фізіологічної зрілості, але з високим біохімічним потенціалом. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості свіжозібраного насіння сої з технологічними параметрами процесу нвч-прогріву.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii pryskorenoho pisliazbyralnoho dozrivannia nasinnia soi, na osnovi novykh tekhnolohichnykh pryiomiv, shcho dozvoliaiut pryskoryty protsesy dozrivannia nasinnia i shcho spryiaiut zberezhenniu yakosti yikh bilkovoho y lipidnoho kompleksu pry zberihanni .Obiekt doslidzhennia – svizhozibrane nasinnia, shcho ne dosiahlo povnoi fiziolohichnoi zrilosti, ale z vysokym biokhimichnym potentsialom. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti svizhozibranoho nasinnia soi z tekhnolohichnymy parametramy protsesu nvch-prohrivu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карпук М.О..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.