Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Title: Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii pisliazbyralnoho obrobitku i zberihannia nasinnia soi obroblenoi v elektrychnomu poli nadvysokoi chastoty
Authors: Карпук, Максим Олександрович
Karpuk, Maksym
Keywords: соя
soia
кислотне число
kyslotne chyslo
нвч-обробка
nvch-obrobka
йодне число
yodne chyslo
схожість
skhozhist
проростання
prorostannia
олійність
oliinist
експеримент
eksperyment
ефективність
efektyvnist
якість
yakist
Issue Date: 2022
Citation: Карпук М.О. Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Максим Олександрович Карпук ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Abstract: Метою роботи є розробка технології прискореного післязбирального дозрівання насіння сої, на основі нових технологічних прийомів, що дозволяють прискорити процеси дозрівання насіння і що сприяють збереженню якості їх білкового й ліпідного комплексу при зберіганні .Об’єкт дослідження – свіжозібране насіння, що не досягло повної фізіологічної зрілості, але з високим біохімічним потенціалом. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості свіжозібраного насіння сої з технологічними параметрами процесу нвч-прогріву.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii pryskorenoho pisliazbyralnoho dozrivannia nasinnia soi, na osnovi novykh tekhnolohichnykh pryiomiv, shcho dozvoliaiut pryskoryty protsesy dozrivannia nasinnia i shcho spryiaiut zberezhenniu yakosti yikh bilkovoho y lipidnoho kompleksu pry zberihanni .Obiekt doslidzhennia – svizhozibrane nasinnia, shcho ne dosiahlo povnoi fiziolohichnoi zrilosti, ale z vysokym biokhimichnym potentsialom. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti svizhozibranoho nasinnia soi z tekhnolohichnymy parametramy protsesu nvch-prohrivu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпук М.О..pdf1,95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.