Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Title: Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження
Other Titles: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva mikrozeleni iz zastosuvanniam stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia
Authors: Мацюк, Христина Василівна
Matsiuk, Khrystyna
Keywords: мікрогрін
mikrohrin
здорове харчування
zdorove kharchuvannia
екологічне виробництво
ekolohichne vyrobnytstvo
вітаміни
vitaminy
зернобобові
zernobobovi
маш
mash
стимулятори росту природного походження
stymuliatory rostu pryrodnoho pokhodzhennia
Issue Date: 2023
Citation: Мацюк Х.В. Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Христина Василівна Мацюк ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Abstract: Метою роботи є інтенсифікація процесу пророщення бобових, отримання продукції екологічного, інноваційного призначення за допомогою стимуляторів природного походження. Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості, що орієнтується на виробництві екологічно чистих, оздоровчих, інноваційних продуктів харчування. Методи дослідження: органолептичні, фізико-хімічні, вимірювальна балова оцінка якості отриманої продукції.Metoiu roboty ye intensyfikatsiia protsesu proroshchennia bobovykh, otrymannia produktsii ekolohichnoho, innovatsiinoho pryznachennia za dopomohoiu stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia. Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti, shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi ekolohichno chystykh, ozdorovchykh, innovatsiinykh produktiv kharchuvannia. Metody doslidzhennia: orhanoleptychni, fizyko-khimichni, vymiriuvalna balova otsinka yakosti otrymanoi produktsii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мацюк Х. В..pdf3,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.