Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Title: | Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження |
Other Titles: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva mikrozeleni iz zastosuvanniam stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia |
Authors: | Мацюк, Христина Василівна Matsiuk, Khrystyna |
Keywords: | мікрогрін mikrohrin здорове харчування zdorove kharchuvannia екологічне виробництво ekolohichne vyrobnytstvo вітаміни vitaminy зернобобові zernobobovi маш mash стимулятори росту природного походження stymuliatory rostu pryrodnoho pokhodzhennia |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Мацюк Х.В. Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Христина Василівна Мацюк ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584 |
Abstract: | Метою роботи є інтенсифікація процесу пророщення бобових, отримання продукції екологічного, інноваційного призначення за допомогою стимуляторів природного походження. Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості, що орієнтується на виробництві екологічно чистих, оздоровчих, інноваційних продуктів харчування. Методи дослідження: органолептичні, фізико-хімічні, вимірювальна балова оцінка якості отриманої продукції.Metoiu roboty ye intensyfikatsiia protsesu proroshchennia bobovykh, otrymannia produktsii ekolohichnoho, innovatsiinoho pryznachennia za dopomohoiu stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia. Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti, shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi ekolohichno chystykh, ozdorovchykh, innovatsiinykh produktiv kharchuvannia. Metody doslidzhennia: orhanoleptychni, fizyko-khimichni, vymiriuvalna balova otsinka yakosti otrymanoi produktsii. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мацюк Х. В..pdf | 3,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.