Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625
Назва: Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів
Інші назви: Obgruntuvannia parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktiv
Автори: Ступаєва, Юлія Ігорівна
Stupaieva, Yuliia
Ключові слова: зернобобові культури
zernobobovi kultury
насіння гороху
nasinnia horokhu
насіння червоної квасолі
nasinnia chervonoi kvasoli
насіння білої квасолі
nasinnia biloi kvasoli
пластівці
plastivtsi
мікронізація
mikronizatsiia
швидкість поглинання вологи
shvydkist pohlynannia volohy
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ступаєва Ю.І. Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юлія Ігорівна Ступаєва ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено дослідження функціонально-технологічних властивостей мікронізованих пластівців з насіння гороху, насіння квасолі білої та червоної. В експериментальній частині наведено результати щодо впливу мікронізації на органолептичні показники пластівців із зернобобових культур; зміни хімічного складу мікронізованих пластівцях із зернобобових культур; визначення ступеню та швидкості поглинання вологи мікронізованими пластівцями із зернобобових культур; визначення часу розварювання мікронізованих пластівців із зернобобових культур. За отриманими результатами розроблено рекомендації щодо параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів. Анотація російською мовою, за умови оригіналу публікації російською мовою Анотація англійською мовою V roboti provedeno doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia horokhu, nasinnia kvasoli biloi ta chervonoi. V eksperymentalnii chastyni navedeno rezultaty shchodo vplyvu mikronizatsii na orhanoleptychni pokaznyky plastivtsiv iz zernobobovykh kultur; zminy khimichnoho skladu mikronizovanykh plastivtsiakh iz zernobobovykh kultur; vyznachennia stupeniu ta shvydkosti pohlynannia volohy mikronizovanymy plastivtsiamy iz zernobobovykh kultur; vyznachennia chasu rozvariuvannia mikronizovanykh plastivtsiv iz zernobobovykh kultur. Za otrymanymy rezultatamy rozrobleno rekomendatsii shchodo parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ступаєва Ю. І..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.