Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Title: Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky chufy u kharchovi produkty
Authors: Чорна, Валерія Віталіївна
Chorna, Valeriia
Keywords: бульби чуфи
bulby chufy
склад
sklad
олія
oliia
кекси
keksy
енергетичні батончики
enerhetychni batonchyky
грильяжні цукерки
hryliazhni tsukerky
Issue Date: 2023
Citation: Чорна В. В. Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Валерія Віталіївна Чорна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія переробки чуфи у харчові продукти, а саме олію, цукерки, енергетичні батончики та кекси. Метою роботи кваліфікаційної роботи є вивчення показників складу бульб чуфи вітчизняної селекції та сфери їх застосування у харчових технологіях, для збільшення асортименту харчових продуктів, орієнтованих на споживачів, яким цікава тема здорового харчуванняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pererobky chufy u kharchovi produkty, a same oliiu, tsukerky, enerhetychni batonchyky ta keksy. Metoiu roboty kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia pokaznykiv skladu bulb chufy vitchyznianoi selektsii ta sfery yikh zastosuvannia u kharchovykh tekhnolohiiakh, dlia zbilshennia asortymentu kharchovykh produktiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yakym tsikava tema zdorovoho kharchuvannia
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чорна В. В..pdf4,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.