Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Title: | Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky chufy u kharchovi produkty |
Authors: | Чорна, Валерія Віталіївна Chorna, Valeriia |
Keywords: | бульби чуфи bulby chufy склад sklad олія oliia кекси keksy енергетичні батончики enerhetychni batonchyky грильяжні цукерки hryliazhni tsukerky |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Чорна В. В. Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Валерія Віталіївна Чорна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія переробки чуфи у харчові продукти, а саме олію, цукерки, енергетичні батончики та кекси. Метою роботи кваліфікаційної роботи є вивчення показників складу бульб чуфи вітчизняної селекції та сфери їх застосування у харчових технологіях, для збільшення асортименту харчових продуктів, орієнтованих на споживачів, яким цікава тема здорового харчуванняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pererobky chufy u kharchovi produkty, a same oliiu, tsukerky, enerhetychni batonchyky ta keksy. Metoiu roboty kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia pokaznykiv skladu bulb chufy vitchyznianoi selektsii ta sfery yikh zastosuvannia u kharchovykh tekhnolohiiakh, dlia zbilshennia asortymentu kharchovykh produktiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yakym tsikava tema zdorovoho kharchuvannia |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чорна В. В..pdf | 4,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.