Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7633
Title: Удосконалення елементів технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах фермерського господарства «Надія-8» Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Other Titles: Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy na zerno v umovakh fermerskoho hospodarstva «Nadiia-8» Novhorod-Siverskoho raionu Chernihivskoi oblasti
Authors: Тупіцин, Сергій Сергійович
Tupitsyn, Serhii Serhiiovych
Keywords: кукурудза
kukurudza
гібрид
hibryd
обробіток грунту
obrobitok hruntu
біопрепарат
biopreparat
урожайність
urozhainist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Тупіцин С. С. Удосконалення елементів технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах фермерського господарства «Надія-8» Новгород-Сіверського району Чернігівської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Сергій Тупіцин ; наук. кер.В. Горщар; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7633
Abstract: Одним з найбільш ефективних способів підвищення виходу зерна з гектара є впровадження в зернопросапній сівозміні кукурудзи на зерно, оскільки кукурудза є високоврожайною культурою та хорошим попередником для інших культур, а також відновником родючості ґрунту та посухостійкою рослиною. Odnym z naibilsh efektyvnykh sposobiv pidvyshchennia vykhodu zerna z hektara ye vprovadzhennia v zernoprosapnii sivozmini kukurudzy na zerno, oskilky kukurudza ye vysokovrozhainoiu kulturoiu ta khoroshym poperednykom dlia inshykh kultur, a takozh vidnovnykom rodiuchosti gruntu ta posukhostiikoiu roslynoiu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7633
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тупіцин С. С..pdf979,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.