Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7791
Title: Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції підприємства
Other Titles: Obgruntuvannia rezerviv znyzhennia sobivartosti produktsii pidpryiemstvа
Authors: Чегорка, Богдан Ігоревич
Chehorka, Bohdan Ihorevych
Keywords: cобівартість
sobivartist
витрати
vytraty
виробництво
vyrobnytstvo
врожайність
vrozhainist
ефективність
efektyvnist
резерв
rezerv
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Чегорка І. В. : Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції підприємства : магістер. кваліфікаційна робота : 051 Економіка / Богдан Ігоревич Чегорка наук. керівник А.О. Сітковська ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. економіки . – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7791
Abstract: Розглянуто сутність категорії «витрат» і «собівартість». Досліджено підходи і методи визначення собівартості продукції, розглянуті фактори та характеристики, що впливають на неї. Проведено оцінку стану виробництва сільськогосподарської продукції та визначено економічну ефективність господарської діяльності фермерського господарства. Обґрунтовані резерви зниження собівартості сільськогосподарських культур фермерського господарства. Rozghlianuto sutnist katehorii «vytrat» i «sobivartist». Doslidzheno pidkhody i metody vyznachennia sobivartosti produktsii, rozghlianuti faktory ta kharakterystyky, shcho vplyvaiut na nei. Provedeno otsinku stanu vyrobnytstva silskohospodarskoi produktsii ta vyznacheno ekonomichnu efektyvnist hospodarskoi diialnosti fermerskoho hospodarstva. Obgruntovani rezervy znyzhennia sobivartosti silskohospodarskykh kultur fermerskoho hospodarstva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7791
Appears in Collections:Кафедра економіки. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чегорка Б. І..pdf879,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.