Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/790
Title: Вплив вітамінно-мінерального преміксу на фізіологічний стан організму птиці, схильної до бурсальної хвороби
Other Titles: The effect of vitamin-mineral premix on physiological condition of poultry prone to bursitis disease
Authors: Бібен, Іван Андрійович
Biben, I.
Biben, I. A.
Biben, Ivan
Keywords: фізіологічний стан організму птиці
physiological state of the bird organism
вітамінно-мінеральний премікс
vitamin-mineral premix
бурсальна хвороба птиці
bursal bird disease
Issue Date: 2002
Publisher: Дніпропетровський ДАУ
Citation: Бібен І. А. Вплив вітамінно-мінерального преміксу на фізіологічний стан організму птиці, схильної до бурсальної хвороби / І. А. Бібен // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2002. – № 1. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/790.
Abstract: Досліджено залежність перебігу бурсальної хвороби курей від фізіологічного стану організму, віку, рівня годівлі птиці та від застосування лікувально-профілактичного вітамінно-мінерального преміксу. Встановлено зміни вітамінного, мікро- і макроелементного обміну в динаміці патології, зниження рівня захворюваності птиці під впливом преміксу в 1,6 раза, смертності – в 1,2 раза. The dependence of the course of bursal disease of chickens on the physiological state of the organism, age, level of feeding of poultry and the use of therapeutic and preventive vitamin and mineral premixes was investigated. Changes in vitamin, micro and macroelements metabolism in the dynamics of pathology, reduction of the incidence of poultry under the influence of premix in 1,6 times, mortality - 1,2 times.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/790
Appears in Collections:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf471,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.