Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7961| Назва: | Технологія виробництва свинини у дочірньому підприємстві «Колосисте» товариства з обмеженою відповідальністю «Перемога» Нікопольського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny u dochirnomu pidpryiemstvi «Kolosyste» tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Peremoha» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Козіна, Ірина Олексіївна Kozina, Iryna Oleksiivna |
| Ключові слова: | свинарство svynarstvo технологія виробництва свинини tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny технології утримання, годівлі та використання тварин tekhnolohii utrymannia, hodivli ta vykorystannia tvaryn виробництво м’яса vyrobnytstvo miasa |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Козіна І. О. Технологія виробництва свинини у дочірньому підприємстві «Колосисте» товариства з обмеженою відповідальністю «Перемога» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Козіна Ірина Олексіївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 47 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7961. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було проаналізувати технології виробництва свинини в умовах розведення свиней великої білої породи в дочірньому підприємстві «Колосисте» товариства з обмеженою відповідальністю «Перемога» Нікопольського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh rozvedennia svynei velykoi biloi porody v dochirnomu pidpryiemstvi «Kolosyste» tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Peremoha» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7961 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Козіна І.О..pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
