Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva pasteryzovanoho moloka v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro
Authors: Іванова, Анна Анатоліївна
Ivanova, Anna
Keywords: молоко
moloko
пастеризація
pasteryzatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
пастеризатор
pasteryzator
сепаратор
separator
розрахунок
rozrakhunok
удосконалення
udoskonalennia
молоко пастеризоване
moloko pasteryzovane
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Іванова А. А. Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Анатоліївна Іванова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003
Abstract: Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області. Встановлено, що щодня переробляється понад 250 т. молока. ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» випускає свою продукцію під ТМ «Злагода» та ТМ «Любимчик».Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti. Vstanovleno, shcho shchodnia pererobliaietsia ponad 250 t. moloka. PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» vypuskaie svoiu produktsiiu pid TM «Zlahoda» ta TM «Liubymchyk».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова А.А..pdf2,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.