Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» mista Dnipro
Автори: Линник, Юлія Сергіївна
Lynnyk, Yuliia
Ключові слова: проєкт
proiekt
борошно
boroshno
макаронні вироби
makaronni vyroby
прес
pres
яєчний порощок
yaiechnyi poroshchok
обладнання
obladnannia
удосконалення
udoskonalennia
сировина
syrovyna
ріжки
rizhky
зірочки
zirochky
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Линник Ю. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Линник ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з 1994 року. Основний напрямок господарської діяльності підприємства заключається у переробці зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи вівсяної, рисової, гречаної та вівсяних пластівців. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z 1994 roku. Osnovnyi napriamok hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva zakliuchaietsia u pererobtsi zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta vivsianykh plastivtsiv. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Линник Ю.С..pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.