Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» mista Dnipro |
Автори: | Линник, Юлія Сергіївна Lynnyk, Yuliia |
Ключові слова: | проєкт proiekt борошно boroshno макаронні вироби makaronni vyroby прес pres яєчний порощок yaiechnyi poroshchok обладнання obladnannia удосконалення udoskonalennia сировина syrovyna ріжки rizhky зірочки zirochky ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Линник Ю. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Линник ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з 1994 року. Основний напрямок господарської діяльності підприємства заключається у переробці зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи вівсяної, рисової, гречаної та вівсяних пластівців. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z 1994 roku. Osnovnyi napriamok hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva zakliuchaietsia u pererobtsi zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta vivsianykh plastivtsiv. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Линник Ю.С..pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.