Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Title: Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu
Authors: Пластова, Анастасія Іванівна
Plastova, Anastasiia
Keywords: пісочне печиво
pisochne pechyvo
зерно амаранту
zerno amarantu
дисперговане зерно амаранту
dysperhovane zerno amarantu
кунжут
kunzhut
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Пластова А. І. Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Іванівна Пластова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пластова А.І..pdf2,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.