Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Title: | Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu |
Authors: | Пластова, Анастасія Іванівна Plastova, Anastasiia |
Keywords: | пісочне печиво pisochne pechyvo зерно амаранту zerno amarantu дисперговане зерно амаранту dysperhovane zerno amarantu кунжут kunzhut |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Пластова А. І. Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Іванівна Пластова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пластова А.І..pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.