Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Title: Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna
Authors: Стрижак, Руслана Геннадіївна
Stryzhak, Ruslana
Keywords: хлібці
khlibtsi
амрантовое борошно
amrantovoe boroshno
лляне борошно
lliane boroshno
шрот з насіння гарбуза
shrot z nasinnia harbuza
стевія
steviia
глютен
hliuten
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стрижак Р.Г..pdf3,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.