Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122| Title: | Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna |
| Authors: | Стрижак, Руслана Геннадіївна Stryzhak, Ruslana |
| Keywords: | хлібці khlibtsi амрантовое борошно amrantovoe boroshno лляне борошно lliane boroshno шрот з насіння гарбуза shrot z nasinnia harbuza стевія steviia глютен hliuten |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Стрижак Р.Г..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
