Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Title: | Обґрунтування технології виробництва ананасового джему |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemu |
Authors: | Товстоног, Владислав Олександрович Tovstonoh, Vladyslav |
Keywords: | джем dzhem подрібнення podribnennia технологічний процес tekhnolohichnyi protses виробництво vyrobnytstvo біологічно-активні добавки biolohichno-aktyvni dobavky температура temperatura дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Товстоног В. О. Обґрунтування технології виробництва ананасового джему : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Олександрович Товстоног ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 |
Abstract: | Метою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Товстоног В.О..pdf | 1,91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.