Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Title: Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemu
Authors: Товстоног, Владислав Олександрович
Tovstonoh, Vladyslav
Keywords: джем
dzhem
подрібнення
podribnennia
технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
виробництво
vyrobnytstvo
біологічно-активні добавки
biolohichno-aktyvni dobavky
температура
temperatura
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Товстоног В. О. Обґрунтування технології виробництва ананасового джему : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Олександрович Товстоног ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Abstract: Метою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Товстоног В.О..pdf1,91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.