Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211
Title: | Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv zbahachenykh fitodobavkamy |
Authors: | Вовк, Каріна Сергіївна Vovk, Karina |
Keywords: | збагачення zbahachennia функціональний продукт funktsionalnyi produkt пряники prianyky борошно boroshno якість yakist випікання vypikannia зберігання zberihannia дослідження doslidzhennia розробка rozrobka збір zbir |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Вовк К. С. Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фіто добавками : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Каріна Сергіївна Вовк ; наук. кер. Віталій Сегійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211 |
Abstract: | Виконано комплексне дослідження, що дозволило теоретично і експериментально обґрунтувати застосування зборів СО2-шротів з рослинної пряно-ароматичної сировини в якості високоефективних добавок рослинного походження для регулювання технологічних властивостей тіста і формування функціональних властивостей заварних пряниківVykonano kompleksne doslidzhennia, shcho dozvolylo teoretychno i eksperymentalno obgruntuvaty zastosuvannia zboriv SO2-shrotiv z roslynnoi priano-aromatychnoi syrovyny v yakosti vysokoefektyvnykh dobavok roslynnoho pokhodzhennia dlia rehuliuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei tista i formuvannia funktsionalnykh vlastyvostei zavarnykh prianykiv |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8211 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вовк К. С..pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.