Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Title: Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba zbahachenoho krupianymy produktamy
Authors: Борох, Анна Сергіївна
Borokh, Anna
Keywords: хліб
khlib
пшоно
pshono
гречка
hrechka
проділ
prodil
тістоутворення
tistoutvorennia
випікання
vypikannia
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
термічна обробка
termichna obrobka
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Борох А. С. Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Сергіївна Борох ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Abstract: Метою роботи є розробка раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого і проділу гречаного. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба з пшеничного борошна з додаванням круп’яних продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho i prodilu hrechanoho. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna z dodavanniam krupianykh produktiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8254
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борох А.С..pdf2,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.