Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256
Назва: | Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській області |
Інші назви: | Obgruntuvannia osoblyvostei vkhidnoho kontroliu zerna kukurudzy vrozhaiu 2022 r. v Dnipropetrovskii oblasti |
Автори: | Гусар, Дарія Олександрівна Husar, Dariia |
Ключові слова: | зерно zerno кукурудза kukurudza вхідний контроль vkhidnyi kontrol вологість volohist засміченість zasmichenist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гусар Д. О. Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дарія Олександрівна Гусар ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 55 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – вхідний контроль якості зерна кукурудзи. Метою роботи є виявлення проблем вхідного контролю якості зерна кукурудзи врожаю 2022 р.Obiekt doslidzhennia – vkhidnyi kontrol yakosti zerna kukurudzy. Metoiu roboty ye vyiavlennia problem vkhidnoho kontroliu yakosti zerna kukurudzy vrozhaiu 2022 r. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гусар Д. О..pdf | 2,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.