Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Title: Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu intensyfikatsii proroshchuvannia zerna zhyta pry riznykh temperaturnykh rezhymakh
Authors: Якубовська, Богдана Миколаївна
Yakubovska, Bohdana
Keywords: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchennia
сушка
sushka
ферментація
fermentatsiia
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Якубовська Б. М. Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богдана Миколаївна Якубовська ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Abstract: Мета цього дослідження полягає в поліпшенні технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з житнього зерна, а також у розробці нових технологічних режимів. Об’єкт дослідження  технологія виробництва солоду з зерна жита.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie v polipshenni tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zhytnoho zerna, a takozh u rozrobtsi novykh tekhnolohichnykh rezhymiv. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna zhyta.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Якубовська Б.М..pdf2,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.