Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273
Title: | Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu intensyfikatsii proroshchuvannia zerna zhyta pry riznykh temperaturnykh rezhymakh |
Authors: | Якубовська, Богдана Миколаївна Yakubovska, Bohdana |
Keywords: | дослідження doslidzhennia солод solod ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchennia сушка sushka ферментація fermentatsiia виробництво vyrobnytstvo |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Якубовська Б. М. Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богдана Миколаївна Якубовська ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273 |
Abstract: | Мета цього дослідження полягає в поліпшенні технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з житнього зерна, а також у розробці нових технологічних режимів. Об’єкт дослідження технологія виробництва солоду з зерна жита.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie v polipshenni tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zhytnoho zerna, a takozh u rozrobtsi novykh tekhnolohichnykh rezhymiv. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna zhyta. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8273 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Якубовська Б.М..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.