Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442
Title: | Professional communication training of agricultural universities students |
Other Titles: | Підготовка студентів аграрних закладів вищої освіти до професійного спілкування |
Authors: | Stukalo, Olena Стукало, Олена Анатоліївна |
Keywords: | foreign language iноземна мова professional communication професійне спілкування professional activity професійна діяльність education освіта pedagogical conditions педагогічні умови learning technologies технології навчання future specialist майбутній спеціаліст |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Stukalo O. A. Professional communication training of agricultural universities students / Stukalo O. A. // Лінгводидактика та лінгвопрагматика : зб. наук. пр./ за загал. ред. О. В. Назаренко ; ДДАЕУ. – Дніпро : ПП Вахмістров О. Є., 2023. – С. 54-62. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442 |
Abstract: | The article reflects the main means of teaching professional communication for students of agricultural universities. The processes of professional communication are characterized and described. It was established that professional communication in a foreign language environment is a process of interaction between specialists, which is determined by the needs of their joint professional activity. У статті відображено основні засоби навчання професійного спілкування студентів аграрних закладів вищої освіти. Охарактеризовано та описано процеси професійного спілкування. Встановлено, що професійне спілкування в іншомовному середовищі – це процес взаємодії фахівців, який визначається потребами їх спільної професійної діяльності. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття ДДАЕУ 2023.pdf | 998,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.