Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/85
Title: | Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск |
Other Titles: | Деякі показники якості копчених виробів, що реалізуються на центральному ринку м. Луганськ Some indicators of the quality of smoked products sold in the central market of Lugansk |
Authors: | Руденко, Анатолій Федорович Rudenko, Anatolyi Зажарська, Надія Миколаївна Zazharska, Nadiia Zazharska, N. M. Zazharska, N. Zazhars’ka, N. M. Zazharskaya, N. N. Зажарський, Володимир Володимирович Zazharskyi, Volodymyr Бондаренко, Ольга Володимирівна Bondarenko, Olga Алексєєва, Наталія Вікторівна Alekseeva, Nataliya Мамаєв, Микола Миколайович Mamaiev, Mykola Mykolaiovych |
Keywords: | копченості smoked meal вміст кухонної солі NaCe нітрити nitrates органолептичні показники organoleptic parameters |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Луганський національний аграрний університет |
Citation: | Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск / [ А. Ф. Руденко, Н. Н. Зажарская, В. В. Зажарский и др.] // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : Вид-во ЛНАУ, 2004. – № 35/47 : Ветеринарні науки. – С. 117-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85. |
Abstract: | Quantitative determination of nitrites and NaCe in 20 samples of sausages from central Lugansk market was carry out. Increasing of nitrites concentration in 4 samples and not normal account of salt in 5 pieces of sausages was determined.Проведено количественное определение нитритов и поваренной соли в 20 пробах копченостей, реализуемых на центральном рынке г. Луганска. Виявлено превьшение концентрации нитритов в 4 пробах и отклонение от норми содержания поваренной соли в 5 пробах копчених изделий.Проведено кількісне визначення нітритів і кухонної солі у 20 пробах копчених виробів, які реалізуються на центральному ринку м. Луганськ. Виявлено збільшення концентрації нітритів у 4 пробах і відхилення від норми змісту кухонної солі у 5 пробах копчених виробів. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.