Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651
Назва: М’ясна продуктивність коропа за використання в раціонах годівлі нетрадиційних джерел протеїну
Інші назви: Meat productivity of carp using non-traditional protein sources in feeding diets
Автори: Поротікова, Інна Ігорівна
Porotikova, I.
Porotikova, I. I.
Porotikova, Inna
Porotikova, Inna Igorivna
Ключові слова: книга
book
коропи
carp
м’ясна продуктивність
meat productivity
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Поротікова І. І. М’ясна продуктивність коропа за використання в раціонах годівлі нетрадиційних джерел протеїну / І. І. Поротікова // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 20 жовт. 2022 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2022. – С. 179-181. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651.
Короткий огляд (реферат): Наведено науково-господарський дослід з вивчення ефективності використання каниги в раціонах коропових риб в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Петриківського району Дніпропетровської області. A scientific and economic experiment on the effectiveness of the use of kaniga in the rations of carp fish in the conditions of the private joint-stock company "Petrykivsky fish farm" of Petrykivsky district of Dnipropetrovsk region is presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/7072/3/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98_2022%20%283%29.pdf
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ_2022 (3)-179-181.pdf625,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.