Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651
Назва: | М’ясна продуктивність коропа за використання в раціонах годівлі нетрадиційних джерел протеїну |
Інші назви: | Meat productivity of carp using non-traditional protein sources in feeding diets |
Автори: | Поротікова, Інна Ігорівна Porotikova, I. Porotikova, I. I. Porotikova, Inna Porotikova, Inna Igorivna |
Ключові слова: | книга book коропи carp м’ясна продуктивність meat productivity |
Дата публікації: | жов-2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Поротікова І. І. М’ясна продуктивність коропа за використання в раціонах годівлі нетрадиційних джерел протеїну / І. І. Поротікова // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 20 жовт. 2022 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2022. – С. 179-181. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено науково-господарський дослід з вивчення ефективності використання каниги в раціонах коропових риб в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Петриківського району Дніпропетровської області. A scientific and economic experiment on the effectiveness of the use of kaniga in the rations of carp fish in the conditions of the private joint-stock company "Petrykivsky fish farm" of Petrykivsky district of Dnipropetrovsk region is presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/7072/3/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98_2022%20%283%29.pdf https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8651 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ_2022 (3)-179-181.pdf | 625,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.