Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8653
Title: | Технологія виробництва молока корів різних порід у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv riznykh porid u fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Салабай, Людмила Сергіївна Salabai, Liudmyla Serhiivna |
Keywords: | первинна обробка молока pervynna obrobka moloka технології виробництва молока tekhnolohii vyrobnytstva moloka продуктивні та відтворні якості корів produktyvni ta vidtvorni yakosti koriv умови утримання та годівлі тварин umovy utrymannia ta hodivli tvaryn |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Салабай Л. С. Технологія виробництва молока корів різних порід у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Салабай Людмила Сергіївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8653. |
Abstract: | Мета роботи – провести аналіз технології виробництва молока корів різних порід в фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області. Meta roboty – provesty analiz tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv riznykh porid v fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8653 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Салабай Л.С..pdf | 709,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.