Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8655
Назва: | Технологія виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю “ЮМ-Ватутіно” Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “IuM-Vatutino” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Ткаленко, Д. В. Tkalenko, D. V. |
Ключові слова: | молочне скотарство molochne skotarstvo технологія виробництва молока tekhnolohiia vyrobnytstva moloka молочна продуктивність корів molochna produktyvnist koriv |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ткаленко Д. В. Технологія виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю “ЮМ-Ватутіно” Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Ткаленко Д. В. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8655. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота виконана на базі товариства з обмеженою відповідальністю «ЮМ-Ватутіно», Кам’янського району, Дніпропетровської області. Мета досліджень полягала у вивченні годівельних факторів на молочну продуктивність корів. Робота виконана згідно методичних рекомендацій та представлена у логічній послідовності. Дипломна робота містить огляд літератури за темою, загальну методику, результати власних досліджень, які логічно наведені у таблицях та висновках роботи. Під час виконання роботи було встановлено, що молочне скотарство в господарстві займає значне місце, але і важлива роль в забезпеченні високої продуктивності відводиться годівлі. Щороку господарство заготовляє високоякісні корми для забезпечення поголів’я кормовими засобами. В результаті цього, витрати кормів на одиницю продукції відповідають зоотехнічним нормам. Висвітлені питання сучасного стану та тенденції розвитку галузі молочного скотарства в Україні, а також детально охарактеризовано використання об’ємистих кормів у годівлі дійних корів. Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакаларського) рівня вищої освіти представлена на 49 сторінках машинописного тексту, містить 7 таблиць, 8 рисунків та 29 літературних джерел. Kvalifikatsiina robota vykonana na bazi tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuM-Vatutino», Kamianskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti. Meta doslidzhen poliahala u vyvchenni hodivelnykh faktoriv na molochnu produktyvnist koriv. Robota vykonana zghidno metodychnykh rekomendatsii ta predstavlena u lohichnii poslidovnosti. Dyplomna robota mistyt ohliad literatury za temoiu, zahalnu metodyku, rezultaty vlasnykh doslidzhen, yaki lohichno navedeni u tablytsiakh ta vysnovkakh roboty. Pid chas vykonannia roboty bulo vstanovleno, shcho molochne skotarstvo v hospodarstvi zaimaie znachne mistse, ale i vazhlyva rol v zabezpechenni vysokoi produktyvnosti vidvodytsia hodivli. Shchoroku hospodarstvo zahotovliaie vysokoiakisni kormy dlia zabezpechennia poholivia kormovymy zasobamy. V rezultati tsoho, vytraty kormiv na odynytsiu produktsii vidpovidaiut zootekhnichnym normam. Vysvitleni pytannia suchasnoho stanu ta tendentsii rozvytku haluzi molochnoho skotarstva v Ukraini, a takozh detalno okharakteryzovano vykorystannia obiemystykh kormiv u hodivli diinykh koriv. Kvalifikatsiina robota na zdobuttia pershoho (bakalarskoho) rivnia vyshchoi osvity predstavlena na 49 storinkakh mashynopysnoho tekstu, mistyt 7 tablyts, 8 rysunkiv ta 29 literaturnykh dzherel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8655 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаленко Д.В..pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.