Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8663
Назва: Збалансована інноваційна підтримка підвищення ефективності використання капіталу насіннєвих підприємств
Інші назви: Balanced innovative support for increasing capital efficiency in seed enterprises performance
Автори: Карамушка, Олександр Миколайович
Karamushka, Oleksandr
Ключові слова: насіннєві підприємства
seed enterprises
матеріальний і нематеріальний види капіталу
tangible and intagible assets
продуктові й управлінські інновації
product and management innovations
Дата публікації: 2014
Видавництво: "Вищий навчальний заклад "Національна академія управління"
Бібліографічний опис: Карамушка О. М. Збалансована інноваційна підтримка підвищення ефективності використання капіталу насіннєвих підприємств / О. М. Карамушка // Актуальні проблеми економіки. - 2014. - № 1. - С. 181-185. - Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8663
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості збалансованої інноваційної підтримки підвищення ефективності використання капіталу насіннєвих підприємств. Оцінено вплив біологічних, технічних, технологічних, хімічних, економічних, управлінських і маркетингових інновацій на різні види капіталу. Запропоновано систему комплексного оцінювання ефективності його використання насіннєвими підприємствами. The paper analyses the specific features of balanced innovative support for increasing capital efficiency in seed production. Impact of biological, technical, technological, chemical, economic, managerial and marketing innovations on different types of capital has been evaluated. A system of integrated efficiency assessment in seed production is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2014_1_22.
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8663
ISSN: ISSN 1993-6788
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Scopus

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ape_2014_1_22.pdf94,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.