Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8758
Назва: | Зміни біохімічних параметрів крові швіцьких корів за гострого теплового стресу |
Інші назви: | Zminy biokhimichnykh parametriv krovi shvitskykh koriv za hostroho teplovoho stresu |
Автори: | Чабаненко, Дмитро Chabanenko, Dmytro |
Ключові слова: | біохімічні параметри крові biokhimichni parametry krovi тепловий стрес teplovyi stres здоров’я тварин zdorovia tvaryn |
Дата публікації: | лис-2023 |
Видавництво: | ЗВО «Подільський державний університет» |
Бібліографічний опис: | Чабаненко Д. Зміни біохімічних параметрів крові швіцьких корів за гострого теплового стресу / Д. Чабаненко ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали Х Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 30 листоп. 2023 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець Подільський, 2023. – С. 231-233. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8758. |
Короткий огляд (реферат): | Зміни, що відбувалися в сироватці крові корів за гіпертермії, свідчать про негативний енергетичний баланс в організмі тварин (зростання загальних ліпопротеїдів), ураження печінки (зростання трансаміназ) та активізацію механізмів неферментативної ланки антиоксидантного захисту. Zminy, shcho vidbuvalysia v syrovattsi krovi koriv za hipertermii, svidchat pro nehatyvnyi enerhetychnyi balans v orhanizmi tvaryn (zrostannia zahalnykh lipoproteidiv), urazhennia pechinky (zrostannia transaminaz) ta aktyvizatsiiu mekhanizmiv nefermentatyvnoi lanky antyoksydantnoho zakhystu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8758 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези 2023 гот-231-233.pdf | 216,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.