Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841
Title: Обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisu
Authors: Зінченко, Юлія Станіславівна
Zinchenko, Yuliia Stanislavivna
Keywords: рецептура
retseptura
аніс
anis
продукти переробки анісу
produkty pererobky anisu
борошняні вироби
boroshniani vyroby
пшеничне борошно
pshenychne boroshno
функціональне харчування
funktsionalne kharchuvannia
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Зінченко Ю. С. Обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Зінченко Юлія Станіславівна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 85 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841.
Abstract: Метою роботи є обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу. В роботі представлені результати досліджень щодо виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу. Досліджено харчову цінність борошна із сухого листя анісу та насіння анісу. Визначено оптимальну концентрацію добавки борошна із сухого листя анісу до пшеничного борошна для виробництва випечених борошняних виробів. Визначено вплив добавки борошна із сухого листя анісу на властивості тіста, зокрема, автолітичну активність та газоутворювальну здатність. Проведено пробні випічки борошняних виробів з пшеничного борошна з додаванням борошна із сухого листя анісу. Визначено вплив добавки борошна із сухого листя анісу на якість та властивості випечених борошняних виробів. Уточнено рецептуру простого борошняного виробу з додаванням борошна із сухого листя анісу. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisu. V roboti predstavleni rezultaty doslidzhen shchodo vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisu. Doslidzheno kharchovu tsinnist boroshna iz sukhoho lystia anisu ta nasinnia anisu. Vyznacheno optymalnu kontsentratsiiu dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu do pshenychnoho boroshna dlia vyrobnytstva vypechenykh boroshnianykh vyrobiv. Vyznacheno vplyv dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu na vlastyvosti tista, zokrema, avtolitychnu aktyvnist ta hazoutvoriuvalnu zdatnist. Provedeno probni vypichky boroshnianykh vyrobiv z pshenychnoho boroshna z dodavanniam boroshna iz sukhoho lystia anisu. Vyznacheno vplyv dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu na yakist ta vlastyvosti vypechenykh boroshnianykh vyrobiv. Utochneno retsepturu prostoho boroshnianoho vyrobu z dodavanniam boroshna iz sukhoho lystia anisu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зінченко Ю.С..pdf1,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.