Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/904
Title: Досвід використання симбіозу гідробіонтів та агрокультур
Other Titles: Experience of using the symbiosis of hydrobionts and agroforesthes
Authors: Тарасенко, В.
Tarasenko, V.
Подлеснова, В.
Podlesnova, V.
Закіпна, Г.
Zakipna, G.
Савінська, П.
Savins`ka, P.
Гончарова, Олена Вікторівна
Honcharova, Olena
Honcharova, O.
Пугач, Андрій Миколайович
Puhach, Andrii
Pugach, A. N.
Keywords: досвід
experience
симбіоз
symbiosis
гідробіонти
hydrobionts
агрокультури
agroforesthes
Issue Date: Feb-2018
Citation: Досвід використання симбіозу гідробіонтів та агрокультур / [ В. Тарасенко, В. Подлеснова, Г. Закіпна та ін. ] // Бъдещите изследвания : Материали XIV международной научной практичной конференции ( София, 15-22. 02. 2018 г. ). – София : «Бял ГРАД-БГ» Болгария, 2018. – С. 62-65. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/904.
Abstract: Експериментальним шляхом було встановлено, що вміст нітритів у помідорах чері та салаті дослідної групи був нижчим, ніж в контрольній групі на 55,6% та 20,8 % відповідно. Отримані результати поставили перед нами нові дослідження у майбутньому, що дозволить розширити межі запропонованого методу та більш об’єктивно надати оцінку відносно практичної цінності та можливості використання у промислових масштабах. Опираючись на вже оброблені матеріали, можна відмітити про ефективність та переваги технологічного рішення, представленого в даній роботі. Experimentally it was found that the concentration of nitrites in the cheese and salad tomatoes of the experimental group was lower than in the control group by 55,6% and 20,8% respectively. The results obtained put us before us new research in the future, which will expand the boundaries of the proposed method and give a more objective assessment of the practical value and the possibility of using on an industrial scale. Relying on already processed materials, you can note the effectiveness and benefits of the technological solution presented in this article.
URI: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2018/Agricole/3_233580.doc.htm
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/904
ISBN: 978-966-8736-05-6
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf854,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.