Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9156
Title: Удосконалення технології вирощування риб у ставах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ryb u stavakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dniprovska khvylia» Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti
Authors: Галич, Максим Сергійович
Halych, Maksym Serhiiovych
Keywords: продуктивні показники коропа
produktyvni pokaznyky koropa
удосконалення технології вирощування риб
udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ryb
вирощування коропових
vyroshchuvannia koropovykh
рибоводно-меліоративні заходи
rybovodno-melioratyvni zakhody
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Галич М. С. Удосконалення технології вирощування риб у ставах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Галич Максим Сергійович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9156.
Abstract: Мета досліджень полягала у удосконаленні технології вирощування коропових у ставах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області шляхом проведення рибоводно-меліоративних заходів. Meta doslidzhen poliahala u udoskonalenni tekhnolohii vyroshchuvannia koropovykh u stavakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dniprovska khvylia» Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti shliakhom provedennia rybovodno-melioratyvnykh zakhodiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9156
Appears in Collections:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галич М.С..pdf1,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.