Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9188
Title: Удосконалення окремих елементів технології вирощування ячменю озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» Синельниківського району Дніпропетровської області
Other Titles: Udoskonalennia okremykh elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia yachmeniu ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Zoria» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Шаповал, Костянтин Олексійович
Shapoval, Kostiantyn Oleksiiovych
Keywords: удосконалення елементів
udoskonalennia elementiv
технологія вирощування
tekhnolohiia vyroshchuvannia
озимий ячмінь
ozymyi yachmin
мікроелементи
mikroelementy
мікродобрива
mikrodobryva
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Citation: Шаповал К. О. Удосконалення окремих елементів технології вирощування ячменю озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Шаповал; наук. кер. В. Позняк ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9188
Abstract: На чорноземі при застосуванні макро- та мікродобрив встановлено особливості живлення рослин ячменю озимого сорту Основа та виявлено зміни структурних показників. Розширено знання про вплив добрив на ріст, розвиток рослин, кількість та якість урожаю. Na chornozemi pry zastosuvanni makro- ta mikrodobryv vstanovleno osoblyvosti zhyvlennia roslyn yachmeniu ozymoho sortu Osnova ta vyiavleno zminy strukturnykh pokaznykiv. Rozshyreno znannia pro vplyv dobryv na rist, rozvytok roslyn, kilkist ta yakist urozhaiu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9188
Appears in Collections:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаповал К. О..pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.