Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9199
Title: Деградація чорнозему звичайного та вплив добрив на урожайність пшениці м’якої озимої на ґрунтах з різним рівнем їх родючості в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ФГ Дар Попасне» Новомосковського району Дніпропетровської області
Other Titles: Dehradatsiia chornozemu zvychainoho ta vplyv dobryv na urozhainist pshenytsi miakoi ozymoi na gruntakh z riznym rivnem yikh rodiuchosti v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «FH Dar Popasne» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Шевченко, Вікторія Олександрівна
Shevchenko, Viktoriia Oleksandrivna
Keywords: пшениця м’яка озима
pshenytsia miaka ozyma
чорнозем звичайний
chornozem zvychainyi
родючість ґрунту
rodiuchist gruntu
мінеральні добрива
mineralni dobryva
урожайність
urozhainist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Citation: Шевченко В. О. Деградація чорнозему звичайного та вплив добрив на урожайність пшениці м’якої озимої на ґрунтах з різним рівнем їх родючості в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ФГ Дар Попасне» Новомосковського району Дніпропетровської області: магістер.кваліф. робота : 201, Агрономія / Вікторія Шевченко; наук. кер. С. Крамарьов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. агрохімії. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9199
Abstract: Вивчення впливу різного рівня родючості чорнозему звичайного на урожайність зерна пшениці м’якої озимої та біохімічні показники якості основної продукції. Vyvchennia vplyvu riznoho rivnia rodiuchosti chornozemu zvychainoho na urozhainist zerna pshenytsi miakoi ozymoi ta biokhimichni pokaznyky yakosti osnovnoi produktsii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9199
Appears in Collections:Кафедра агрохімії. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко В.О..pdf1,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.