Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлисенко, Дмитро Дмитрович-
dc.contributor.authorPlysenko, Dmytro Dmytrovych-
dc.date.accessioned2024-02-29T13:29:36Z-
dc.date.available2024-02-29T13:29:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПлисенко Д. Д. Дослідження якості та безпечності м’яса коропа в приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Дніпропетровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Плисенко Дмитро Дмитрович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363-
dc.description.abstractДослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. Матеріалом для дослідження послужило м’ясо коропів, з якого приготували бульйони. Середні зразки риб були відібрані у «Петриківський рибгосп» в Дніпропетровській області. Власні дослідження підтвердили, що показники якості і безпеки м’яса коропа (органолептичні, мікробіологічні, хімічні, радіологічні) відповідають вимогам нормативної документації. В роботі були зроблені відповідні висновки та проведені розрахунки економічних результатів досліджень. Doslidzhennia bulo provedeno v umovakh Dnipropetrovskoi rehionalnoi derzhavnoi laboratorii veterynarnoi medytsyny z metoiu vyvchennia pokaznykiv yakosti ta bezpeky miasa koropa, otrymanoho v umovakh «Petrykivskyi rybhosp». Zavdanniam dyplomnoi roboty bulo provedennia kompleksnoho analizu orhanoleptychnykh, khimichnykh, toksychnykh, radiolohichnykh ta mikrobiolohichnykh pokaznykiv miasa koropa, yake bulo otrymano v trokh rybnykh hospodarstvakh, a takozh vyznachennia ekonomichnoi efektyvnosti otrymanykh rezultativ. Materialom dlia doslidzhennia posluzhylo miaso koropiv, z yakoho pryhotuvaly buliony. Seredni zrazky ryb buly vidibrani u «Petrykivskyi rybhosp» v Dnipropetrovskii oblasti. Vlasni doslidzhennia pidtverdyly, shcho pokaznyky yakosti i bezpeky miasa koropa (orhanoleptychni, mikrobiolohichni, khimichni, radiolohichni) vidpovidaiut vymoham normatyvnoi dokumentatsii. V roboti buly zrobleni vidpovidni vysnovky ta provedeni rozrakhunky ekonomichnykh rezultativ doslidzhen.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкомплексний аналізuk
dc.subjectkompleksnyi analizuk
dc.subjectкоропuk
dc.subjectkoropuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectбезпечність м’ясаuk
dc.subjectbezpechnist miasauk
dc.titleДослідження якості та безпечності м’яса коропа в приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Дніпропетровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeDoslidzhennia yakosti ta bezpechnosti miasa koropa v pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Petrykivskyi rybhosp» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Плисенко Д.Д..pdf788,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.