Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/94
Назва: Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро.
Інші назви: Sanitary evaluation of frozen fish, which is realized in the conditions of supermarkets of the city of Dnipro
Автори: Кунєва, Лариса Володимирівна
Kuneva, Liudmyla
Дуда, Юлія Вікторівна
Duda, Yuliya
Ключові слова: анізакіди
anisakidy
ступінь свіжості
degree of freshness
безпечність продукції
safety of products
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кунєва Л. В. Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро / Л. В. Кунєва, Ю. В. Дуда // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : Матеріали 2-ї Міжнар. наук.- практ. конф. викладачів і студ. Дніпро, 1-2 червня 2017 р. / ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – С. 131-132.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94
Короткий огляд (реферат): In the investigated samples of frozen fish, signs of damage and damage to larvae of anisacid were detected, the safety of these products and the effect of anisacid on the degree of freshness of fish during storage, depending on the number of larvae in one instance of fish, were established.В досліджених пробах замороженої риби були виявлені ознаки псування і ураженість личинками анізакід, було встановлено безпечність цієї продукції та вплив анізакід на ступінь свіжості риби під час зберігання в залежності від кількості личинок в одному екземплярі риби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 Кунева Л.В..pdf602,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.