Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/94
Title: | Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро. |
Other Titles: | Sanitary evaluation of frozen fish, which is realized in the conditions of supermarkets of the city of Dnipro |
Authors: | Кунєва, Лариса Володимирівна Kuneva, Liudmyla Дуда, Юлія Вікторівна Duda, Yuliya |
Keywords: | анізакіди anisakidy ступінь свіжості degree of freshness безпечність продукції safety of products |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кунєва Л. В. Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро / Л. В. Кунєва, Ю. В. Дуда // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : Матеріали 2-ї Міжнар. наук.- практ. конф. викладачів і студ. Дніпро, 1-2 червня 2017 р. / ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – С. 131-132.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94 |
Abstract: | In the investigated samples of frozen fish, signs of damage and damage to larvae of anisacid were detected, the safety of these products and the effect of anisacid on the degree of freshness of fish during storage, depending on the number of larvae in one instance of fish, were established.В досліджених пробах замороженої риби були виявлені ознаки псування і ураженість личинками анізакід, було встановлено безпечність цієї продукції та вплив анізакід на ступінь свіжості риби під час зберігання в залежності від кількості личинок в одному екземплярі риби. |
URI: | http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 Кунева Л.В..pdf | 602,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.