Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425| Title: | Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv shvydkoho pryhotuvannia iz zerna tverdoi pshenytsi |
| Authors: | Байдак, Данило Ігорович Baidak, Danylo |
| Keywords: | пшениця pshenytsia водно-теплова обробка vodno-teplova obrobka відволоження vidvolozhennia пропарювання propariuvannia процес protses мікронізація mikronizatsiia температура temperatura тривалість tryvalist технології tekhnolohii ефективність ефективність продукт швидкого приготування produkt shvydkoho pryhotuvannia |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Байдак Д. І. Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Данило Ігорович Байдак ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка раціональної ресурсозберігаючої технології виробництва зернових пластівців, що швидко розварюються, а також деяких її варіантів стосовно конкретних умов різних виробництв.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoi resursozberihaiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva zernovykh plastivtsiv, shcho shvydko rozvariuiutsia, a takozh deiakykh yii variantiv stosovno konkretnykh umov riznykh vyrobnytstv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Байдак Д.І..pdf | 2,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
