Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425
Title: Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv shvydkoho pryhotuvannia iz zerna tverdoi pshenytsi
Authors: Байдак, Данило Ігорович
Baidak, Danylo
Keywords: пшениця
pshenytsia
водно-теплова обробка
vodno-teplova obrobka
відволоження
vidvolozhennia
пропарювання
propariuvannia
процес
protses
мікронізація
mikronizatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
технології
tekhnolohii
ефективність
ефективність
продукт швидкого приготування
produkt shvydkoho pryhotuvannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Байдак Д. І. Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Данило Ігорович Байдак ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425
Abstract: Метою роботи є розробка раціональної ресурсозберігаючої технології виробництва зернових пластівців, що швидко розварюються, а також деяких її варіантів стосовно конкретних умов різних виробництв.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoi resursozberihaiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva zernovykh plastivtsiv, shcho shvydko rozvariuiutsia, a takozh deiakykh yii variantiv stosovno konkretnykh umov riznykh vyrobnytstv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Байдак Д.І..pdf2,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.