Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Title: Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho kyslomolochnoho syru
Authors: Бондаренко, Анастасія Олегівна
Bondarenko, Anastasiia
Keywords: кисломолочний сир
kyslomolochnyi syr
сироп з плодів шипшини
syrop z plodiv shypshyny
сироватка
syrovatka
жирність
zhyrnist
кальцій
kaltsii
білок
bilok
технологія
tekhnolohiia
зберігання молочних кисломолочного сиру
zberihannia molochnykh kyslomolochnoho syru
лабораторне обладнання
laboratorne obladnannia
температура
temperatura
харчова цінність
kharchova tsinnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бондаренко А. О. Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Бондаренко; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 85 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з розробки технології виробництв сирних виробів, збагачених КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини, що дозволяє спрямовано регулювати та вдосконалювати процес отримання продукту високої якості при ефективній витраті сировини, а також розширення асортименту нових видів виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye provedennia doslidzhen z rozrobky tekhnolohii vyrobnytstv syrnykh vyrobiv, zbahachenykh KSB z dodavanniam rybiachoho zhyru ta syropu shypshyny, shcho dozvoliaie spriamovano rehuliuvaty ta vdoskonaliuvaty protses otrymannia produktu vysokoi yakosti pry efektyvnii vytrati syrovyny, a takozh rozshyrennia asortymentu novykh vydiv vyrobiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондаренко А.О..pdf2,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.