Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426
Title: | Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho kyslomolochnoho syru |
Authors: | Бондаренко, Анастасія Олегівна Bondarenko, Anastasiia |
Keywords: | кисломолочний сир kyslomolochnyi syr сироп з плодів шипшини syrop z plodiv shypshyny сироватка syrovatka жирність zhyrnist кальцій kaltsii білок bilok технологія tekhnolohiia зберігання молочних кисломолочного сиру zberihannia molochnykh kyslomolochnoho syru лабораторне обладнання laboratorne obladnannia температура temperatura харчова цінність kharchova tsinnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бондаренко А. О. Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Бондаренко; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 85 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з розробки технології виробництв сирних виробів, збагачених КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини, що дозволяє спрямовано регулювати та вдосконалювати процес отримання продукту високої якості при ефективній витраті сировини, а також розширення асортименту нових видів виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye provedennia doslidzhen z rozrobky tekhnolohii vyrobnytstv syrnykh vyrobiv, zbahachenykh KSB z dodavanniam rybiachoho zhyru ta syropu shypshyny, shcho dozvoliaie spriamovano rehuliuvaty ta vdoskonaliuvaty protses otrymannia produktu vysokoi yakosti pry efektyvnii vytrati syrovyny, a takozh rozshyrennia asortymentu novykh vydiv vyrobiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9426 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко А.О..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.