Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛопаткіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorLopatkina, Olha-
dc.date.accessioned2024-03-21T10:26:14Z-
dc.date.available2024-03-21T10:26:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522-
dc.description.abstractМета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectнасіння соїuk
dc.subjectnasinnia soiuk
dc.subjectфізико-технологічні властивостіuk
dc.subjectfizyko-tekhnolohichni vlastyvostiuk
dc.subjectгранулометрична характеристикаuk
dc.subjecthranulometrychna kharakterystykauk
dc.subjectумови зберіганняuk
dc.subjectumovy zberihanniauk
dc.subjectперевантажувальний терміналuk
dc.subjectperevantazhuvalnyi terminaluk
dc.titleУдосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки соїuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лопаткіна О.О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.