Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Title: | Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi |
Authors: | Лопаткіна, Ольга Олександрівна Lopatkina, Olha |
Keywords: | насіння сої nasinnia soi фізико-технологічні властивості fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti гранулометрична характеристика hranulometrychna kharakterystyka умови зберігання umovy zberihannia перевантажувальний термінал perevantazhuvalnyi terminal |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Лопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 |
Abstract: | Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лопаткіна О.О..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.