Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Title: Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi
Authors: Лопаткіна, Ольга Олександрівна
Lopatkina, Olha
Keywords: насіння сої
nasinnia soi
фізико-технологічні властивості
fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti
гранулометрична характеристика
hranulometrychna kharakterystyka
умови зберігання
umovy zberihannia
перевантажувальний термінал
perevantazhuvalnyi terminal
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Лопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Abstract: Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лопаткіна О.О..pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.