Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525| Title: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz dysperhovanoho zerna pshenytsi |
| Authors: | Піддубцев, Володимир Олександрович Piddubtsev, Volodymyr |
| Keywords: | хліб khlib диспергатор dysperhato реологічні властивості reolohichni vlastyvosti закваска zakvaska підготовка pidhotovka ефективність efektyvnist адекватність adekvatnist пшениця pshenytsia закваска zakvaska виробнича перевірка vyrobnycha perevirka |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Піддубцев В. О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Володимир Олександрович Піддубцев; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 |
| Abstract: | Метою роботи є наукове обґрунтування й практична розробка способів удосконалювання технології й поліпшення якості хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці, а також внесення заквасок і зміни співвідношення рецептурних компонентів на етапі виготовлення тіста.Metoiu roboty ye naukove obgruntuvannia y praktychna rozrobka sposobiv udoskonaliuvannia tekhnolohii y polipshennia yakosti khliba z nelushchenoho dysperhovanoho zerna pshenytsi, a takozh vnesennia zakvasok i zminy spivvidnoshennia retsepturnykh komponentiv na etapi vyhotovlennia tista. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9525 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Піддубцев В.О..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
