Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСідаш, Владислав Сергійович-
dc.contributor.authorSidash, Vladyslav-
dc.date.accessioned2024-03-29T15:32:25Z-
dc.date.available2024-03-29T15:32:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСідаш В. С. Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якості : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Владислав Сергійович Сідаш ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603-
dc.description.abstractМетою роботи є пошук технологічного прийому, що дозволяє виробляти гречану крупу ядрицю поліпшеної якості (з пониженим вмістом домішок). Технологічний процес вироблення гречаної крупи в даний час не відрізняється поки що високим ступенем вдосконалення. В результаті аналізу літературних даних і досліджень ефективності виділення ядра на діючих передових підприємствах встановлено, що операція контролю ядриці є в даний час найменш ефективною по відношенню з іншими технологічними операціями, пов’язаними з очищенням зерна і ядра гречки від домішок.Metoiu roboty ye poshuk tekhnolohichnoho pryiomu, shcho dozvoliaie vyrobliaty hrechanu krupu yadrytsiu polipshenoi yakosti (z ponyzhenym vmistom domishok). Tekhnolohichnyi protses vyroblennia hrechanoi krupy v danyi chas ne vidrizniaietsia poky shcho vysokym stupenem vdoskonalennia. V rezultati analizu literaturnykh danykh i doslidzhen efektyvnosti vydilennia yadra na diiuchykh peredovykh pidpryiemstvakh vstanovleno, shcho operatsiia kontroliu yadrytsi ye v danyi chas naimensh efektyvnoiu po vidnoshenniu z inshymy tekhnolohichnymy operatsiiamy, poviazanymy z ochyshchenniam zerna i yadra hrechky vid domishok.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectрешетоuk
dc.subjectreshetouk
dc.subjectядрицяuk
dc.subjectyadrytsiauk
dc.subjectсмітна домішкаuk
dc.subjectsmitna domishkauk
dc.subjectкрупаuk
dc.subjectkrupauk
dc.subjectроботаuk
dc.subjectrobotauk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparuvanniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectвипробуванняuk
dc.subjectvyprobuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vydilennia yadra dlia otrymannia hrechanoi krupy pokrashchenoi yakostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сідаш В.С..pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.