Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯновська, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorYanovska, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-03-31T12:32:54Z-
dc.date.available2024-03-31T12:32:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯновська Т. В. Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Тетяна Василівна Яновська ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610-
dc.description.abstractДосліджено вплив яблучного пектину на формування структуро-механічних властивостей зефіру. Доведено доцільність використання глюкозного сиропу при виготовленні зефіру, що позитивно впливає на його термін зберігання,на фізико-хімічні показники при оцінці виготовленого.Doslidzheno vplyv yabluchnoho pektynu na formuvannia strukturo-mekhanichnykh vlastyvostei zefiru. Dovedeno dotsilnist vykorystannia hliukoznoho syropu pry vyhotovlenni zefiru, shcho pozytyvno vplyvaie na yoho termin zberihannia,na fizyko-khimichni pokaznyky pry otsintsi vyhotovlenoho.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзефірuk
dc.subjectzefiruk
dc.subjectяблучний пектинuk
dc.subjectyabluchnyi pektynuk
dc.subjectглюкозний сиропuk
dc.subjecthliukoznyi syropuk
dc.subjectв’ялена вишняuk
dc.subjectvialena vyshniauk
dc.subjectв’ялена журавлинаuk
dc.subjectvialena zhuravlynauk
dc.titleОбгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлиниuk
dc.title.alternativeObhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam yahid vyshni ta zhuravlynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яновська Т.В..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.