Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610
Title: | Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлини |
Other Titles: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam yahid vyshni ta zhuravlyny |
Authors: | Яновська, Тетяна Василівна Yanovska, Tetiana |
Keywords: | зефір zefir яблучний пектин yabluchnyi pektyn глюкозний сироп hliukoznyi syrop в’ялена вишня vialena vyshnia в’ялена журавлина vialena zhuravlyna |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Яновська Т. В. Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Тетяна Василівна Яновська ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610 |
Abstract: | Досліджено вплив яблучного пектину на формування структуро-механічних властивостей зефіру. Доведено доцільність використання глюкозного сиропу при виготовленні зефіру, що позитивно впливає на його термін зберігання,на фізико-хімічні показники при оцінці виготовленого.Doslidzheno vplyv yabluchnoho pektynu na formuvannia strukturo-mekhanichnykh vlastyvostei zefiru. Dovedeno dotsilnist vykorystannia hliukoznoho syropu pry vyhotovlenni zefiru, shcho pozytyvno vplyvaie na yoho termin zberihannia,na fizyko-khimichni pokaznyky pry otsintsi vyhotovlenoho. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Яновська Т.В..pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.