Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9620
Title: Вплив білкового корму на молочну продуктивність дійних корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «ЮМ-Ватутіно» Кам’янського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv bilkovoho kormu na molochnu produktyvnist diinykh koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuM-Vatutino» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Левіцький, М. А.
Levitskyi, M. A.
Keywords: поживна цінність
pozhyvna tsinnist
кормовий концентрат
kormovyi kontsentrat
молочна продуктивність
molochna produktyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Левіцький М. А. Вплив білкового корму на молочну продуктивність дійних корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «ЮМ-Ватутіно» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Левіцький М. А. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9620.
Abstract: В результаті проведених досліджень було встановлено найбільш оптимальне введення кормового концентрату – 0,9-1,1 кг на голову на добу. Введення кормового концентрату дозволяє підвищити середній добовий удій на 1,86 кг, а також якісні і технологічні властивості молока. V rezultati provedenykh doslidzhen bulo vstanovleno naibilsh optymalne vvedennia kormovoho kontsentratu – 0,9-1,1 kh na holovu na dobu. Vvedennia kormovoho kontsentratu dozvoliaie pidvyshchyty serednii dobovyi udii na 1,86 kh, a takozh yakisni i tekhnolohichni vlastyvosti moloka.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9620
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Левіцький М.А..pdf550,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.