Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9632
Title: Вплив різних рівнів годівлі на інтенсивність росту бугайців в державному підприємстві дослідному господарстві «Поливанівка» Новомосковського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv riznykh rivniv hodivli na intensyvnist rostu buhaitsiv v derzhavnomu pidpryiemstvi doslidnomu hospodarstvi «Polyvanivka» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Суховий, А. В.
Sukhovyi, A. V.
Keywords: м’ясна продуктивність
miasna produktyvnist
бугайці
buhaitsi
підсисний період
pidsysnyi period
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Суховий А. В. Вплив різних рівнів годівлі на інтенсивність росту бугайців в державному підприємстві дослідному господарстві «Поливанівка» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Суховий А. В. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9632.
Abstract: За результатами проведено експерименту вдалося з’ясувати, що вирощування телят м’ясних порід у підсисний період з підвищеним рівнем годівлі понад норму на 30% порівняно з рівнем годівлі відповідно до типових норм, дозволяє підвищити зоотехнічні та економічні показники їхнього вирощування. Za rezultatamy provedeno eksperymentu vdalosia ziasuvaty, shcho vyroshchuvannia teliat miasnykh porid u pidsysnyi period z pidvyshchenym rivnem hodivli ponad normu na 30% porivniano z rivnem hodivli vidpovidno do typovykh norm, dozvoliaie pidvyshchyty zootekhnichni ta ekonomichni pokaznyky yikhnoho vyroshchuvannia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9632
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Суховий А.В..pdf509,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.