Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9652
Title: Вплив різних методів розведення на відгодівельні і м’ясні якості молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроцентр К» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv riznykh metodiv rozvedennia na vidhodivelni i miasni yakosti molodniaku svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrotsentr K» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Тущенко, Андрій Олександрович
Tushchenko, Andrii Oleksandrovych
Keywords: відгодівельні якості
vidhodivelni yakosti
свині
svyni
м’ясна порода
miasna poroda
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Тущенко А. О. Вплив різних методів розведення на відгодівельні і м’ясні якості молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроцентр К» Дніпровського району Дніпропетровської області кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Тущенко Андрій Олександрович ; наук. керівник Черненко О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9652.
Abstract: У процесі дослідження було оцінено поголів’я свиней порід велика біла, а також поєднання великої білої породи зі спеціалізованими м’ясними породами. Було визначено оптимальні параметри поєднань та запропонована програма проведення селекційного процесу у господарстві. U protsesi doslidzhennia bulo otsineno poholivia svynei porid velyka bila, a takozh poiednannia velykoi biloi porody zi spetsializovanymy miasnymy porodamy. Bulo vyznacheno optymalni parametry poiednan ta zaproponovana prohrama provedennia selektsiinoho protsesu u hospodarstvi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9652
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тущенко А.О..pdf504,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.