Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656
Назва: Удосконалення технології виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Хмара, Ангеліна Андріївна
Khmara, Anhelina Andriivna
Ключові слова: технологія
tekhnolohiia
продуктивність
produktyvnist
свині
svyni
свиноматка
svynomatka
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Хмара А. А. Удосконалення технології виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хмара Ангеліна Андріївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було розкритття питання удосконалення складових технології виробництва свинини в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області. Зроблено аналіз перспективних аспектів підвищення продуктивності за відгодівельними та м’ясними якостями свиней, проаналізовано стан технології утримання, годівлі свиней на свинофермі, запропоновано напрям удосконалення технології виробництва свинини. Metoiu roboty bulo rozkrytttia pytannia udoskonalennia skladovykh tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh silskohospodarskoho tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Zrobleno analiz perspektyvnykh aspektiv pidvyshchennia produktyvnosti za vidhodivelnymy ta miasnymy yakostiamy svynei, proanalizovano stan tekhnolohii utrymannia, hodivli svynei na svynofermi, zaproponovano napriam udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хмара А. А..pdf512,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.